Blog

A márkáról

Ágnes
Ágnes
2019.08.23 12:01
A márkáról

A Mizon Dél-Korea egyik vezető bőrápolási márkája, melyet termékeik bizonyított hatékonysága tett népszerűvé a világ minden pontján.

 

A Mizon híres csúcstechnológiáiról és innovációiról, állandó tudományos kutatásairól az egészség és a szépség területén. Elkötelezett a minőségi és hatékony alapanyagok, valamint a legmodernebb technológiák használata mellett.

A márka szlogenje: "Csak természetes alapanyagok, innováció, és a természet tiszta energiája" és "Mizon - nyitott ajtó a szépséghez". A cég tudományos laboratóriumok széles és kiterjedt hálózatával rendelkezik Koreában, Svájcban és Franciaországban.

A cég története 2000-ben kezdődött, amikor az Amore Pacific kozmetikai társaság tudományos kutatóintézetének vezető szépségkutatói és tudósai létrehoztak egy saját Nabion nevű vállalatot. Céljuk speciális csúcstechnológiai kozmetikai termékek létrehozása volt, és az az idea, hogy hogy mindenki számára elérhetővé tegyék a nagy hatóanyagtartalmú, luxus minőségű szépségápolási termékeket. 

A Mizon ragaszkodik a legjobb, leghatékonyabb és hagyományos összetevőkhöz. 

Előnyben részesítik azokat a természetes összetevőket, melyek bizonyítottan valóban működnek,  és óriási, a többi kozmetikum márkákhoz képest is többszörös hatóanyagtartalommal töltik meg kozmetikumjaikat. Teszik ezt azért, hogy mindenki számára maximális értéket, és hatékonyságot kínáljanak, mindezt megfizethető áron.

A Nabion R&D Company az évek során több díjat is kapott munkásságáért, többek között megkapta a a dél-koreai kormánytól a „Venture Enterprise” és „Outstanding Technology Enterprise” díjakat is.

A MIZON márka leghíresebb termékei a csiga-mucin-alapú termékek. A legkelendőbb és Dél-Korea legnépszerűbb bőrápoló terméke az 'All In One Csiga regeneráló krém’.


A Mizon koreai márkát hivatalosan Magyarországon képviseli, és termékeit közvetlenül a gyártótól importálja és hivatalosan forgalmazza: SigmaConto Kft 

Kiskereskedőket is kiszolgálunk, számukra speciális, nagykereskedelmi árakat kínálunk. Bővebb információért vedd fel velünk a kapcsolatot itt: info@mizon.co.hu